Reacties

Comments (7)

 • Han en Valerie van Panhuis

  Donderdag 13-9-2018 hebben we met ons hondje Muts een eerste les speuren gehad. Wat een geweldig leuke ervaring. Karin, hartelijk bedankt voor alle theorie en praktijk informatie. Muts pikte het snel op en heeft genoten.

 • Met mijn heerlijke puber Guus van 11 mnd, 5 lessen bij Karin gevolgd.Op een duidelijke en rustige manier,heeft ze mij een aantal goeie tips en adviezen gegeven om Guus laag te houden en niet tegen mensen op te springen.

 • Bep van mechelen

  Karin wat fijn dat je mij uit gelegd heb hoe ik Curly een blij en lief hondje kan maken De les en tips die je mij gegeven heb zal ik zeker ten harte gaan opvolgen liefs van Curly en mij

 • Sinds een paar maanden speur ik bij Karin met Bluf een Markiesje .
  Bluf vind het geweldig en maakt daarbij wel een enorm lawaai, hihi. Na de les is zo heerlijk moe en voldaan.
  Dank je Karin voor de leuke lessen en goede uitleg.

  Gr. Corrie en een poot van Bluf.

 • Gisteren hebben wij de eerste les praktijkspeuren gehad bij Karin. Wat bij een andere instructrice gek genoeg maar niet lukte, ging bij Karin vanaf het begin helemaal goed. Daarbij helpt het natuurlijk dat Tank nog vóór we begonnen en we (de mensen) elkaar nog niet eens begroet hadden, al spontaan op Karin afliep om kennis te maken.
  Karin legt alles rustig uit en de les verliep mede daardoor relaxt en vlotjes. Trots op mijn slimme hondje. En: hond blij, ik blij. 🙂 Meteen een tweede afspraak gemaakt!

 • Wat een fijne, rustige en liefdevolle manier heeft Karin om om te gaan met onzekere honden. Wij hebben individuele lessen en eigenlijk traint ze niet onze hond maar ons. En dat is logisch wat de training staat of valt met het gedrag van het baasje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *