Skip to main content

Mijn verhaal

010-honden
speurhondenschool &
Opvoedcentrum

Karin Lokker traint al honden sinds 2006

Speurlessen

Naast opvoeden heeft een hond ook een uitdaging/hobby nodig en wat is er nu leuker dan samen sportief bezig te zijn met hetgeen je hond het liefst doet, zijn neus gebruiken. In het Kralingse Bos geef ik individuele speurlessen.

Samenwerking en plezier

Waar sta ik voor? 010 speurhondenschool en opvoedcentrum staat voor samenwerking en plezier tussen baas en hond. Je kiest bewust voor een hond omdat je samen op pad wilt, sportief bezig wilt zijn, als gezelschapshond. Wat de reden ook is, een hond geeft je liefde, plezier en daar wil je optimaal van kunnen genieten.

Om een leuke huishond te krijgen moet je elkaar begrijpen en zal je je hond moeten opvoeden. Ik geef 1 op 1 begeleiding aan huis zodat je samen met je hond kan leren wat voor jullie samen belangrijk is. Het leerproces gaat sneller in de omgeving waar de hond zich dagelijks bevindt.

In de Treek in Amersfoort met Bandor die een spoor te pakken heeft.
Samen wachten, contact tussen baas en hond.

Mijn belofte

Ik geloof in resultaat en tevreden klanten. Een blije hond met een tevreden baas.

Karin Lokker, instructeur en trainer

Mijn filosofie


Contact tussen baas en hond is de basis van een mooie band en een goed opgevoede hond

Probleemgedrag


Probleemgedrag komt bij heel veel honden voor. Je kunt je hond met mijn hulp echt goed opvoeden!

Braaf


Niets zo leuk als met een goed opgevoede hond op pad!

Speurneus


Je hond leren speuren, een plezier voor hond èn baas!

Wie is Karin Lokker?

Ik ben Karin Lokker en ik heb mijn opleiding tot kynologisch instructeur gevolgd bij Dogvision. Daar heb ik ook de aanvullende modules ‘leren bij honden’ en ‘probleemgedrag bij honden’ gevolgd. Lange tijd heb ik samen met mijn compagnon een zeer succesvolle hondenschool in het Gooi gehad. In 2012 heb ik de opleiding gevolgd bij het STC (Speurhonden Training Center) van Henk en Brenda Bouman. Deze (speur-)hondensport sprong er voor mij uit en na de hondenschool besloot ik exclusief verder te gaan met speuren.

Sinds 2017 woon ik in Rotterdam. Honden opvoeden heeft mij nooit losgelaten en nu doe ik dus beide! Alleen deze keer niet in een groep, maar individueel aan huis of op locatie, zodat er vanuit rust en samenwerking een mooie band en een goede opvoeding ontstaat. Hier ondervinden zowel baas, als hond een heel hondenleven lang plezier aan.

Natuurlijk geef ik hier ook weer speurtrainingen op individuele basis in het Lage/Hoge Bergse Bos.  

Omdat ik nooit uitgeleerd ben volg ik met regelmaat bijscholingen en nascholing zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen op het gebeid van hondengedrag, trainingsmethodes. 

Ik hoop je van harte samen met je hond binnenkort te mogen begroeten!

Karin Lokker

Boek nu een proefles praktijkspeuren

Voor de gedrag en opvoedlessen kun je contact opnemen via onderstaande knop maar bellen kan natuurlijk ook. 

Of bel meteen +31 (0)6 224 077 88