www.010honden.nl is live!

Na lang wikken en wegen met domeinnamen, teksten, foto’s, en ontwerp, heb ik zojuist mijn nieuwe site live gezet. Op de site leg ik uit wat ik doe, namelijk speur-, en opvoedlessen voor je hond op individuele basis en leg ik mijn filosofie hierbij verder uit.

Waar sta ik voor? 010 speurhondenschool en opvoedcentrum staat voor samenwerking en plezier tussen baas en hond. Je kiest bewust voor een hond omdat je samen op pad wilt, sportief bezig wilt zijn, als gezelschapshond. Wat de reden ook is, een hond geeft je liefde, plezier en daar wil je optimaal van kunnen genieten.

Om een leuke huishond te krijgen moet je elkaar begrijpen en zal je je hond moeten opvoeden. Ik geef 1 op 1 begeleiding aan huis zodat je samen met je hond kan leren wat voor jullie samen belangrijk is. Het leerproces gaat sneller in de omgeving waar de hond zich dagelijks bevindt.

Reactie

  • Vandaag onze eerste speurtraining gehad van Karin. Wat een leuk ontvangst !!
    Naast de goede uitleg en begeleiding van Karin hebben wij genoten van de eerste les.
    Ik hoop met onze Peer nog ver te komen met het speuren. Het voornaamste vindt ik dat ik zag dat Peer hier zoveel plezier in heeft.

    Dank je Karin, tot volgende keer

    Arja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen