010 Honden gaat van start!

Inmiddels gesetteld in Rotterdam, kan ik tot mijn grote plezier annonceren dat 010-honden officieel van start is gegaan! Ik geef vanaf nu speur-, en opvoedlessen in het lage Bergse Bos of bij je thuis.

Ik bied praktijkspeurlessen aan op individuele basis. Zo leert je hond om op 1 menselijke geur te speuren. Doordat je in een omgeving traint waar allerlei andere menselijke geuren zijn, is het belangrijk dat als je hond leert om op de ene persoonlijke geur te speuren. Namelijk van de persoon die vermist is en niet van iemand die daar ook gelopen heeft. Naast het speuren bied ik individuele opvoedlessen aan huis aan.
Waarom aan huis en individueel? Honden leren context gebonden, dat wil zeggen dat ze verbanden leggen en leren in hun werkelijke situatie. Niet in een omgeving waar het nagebootst wordt en waar afleidingen zijn die ze in werkelijkheid niet tegenkomen. Door individueel de lessen aan te leren worden ze niet tijdens hun leerproces afgeleid door andere honden in een groep.

Neem voor een proefles contact met me op via het contactformulier op de site www.010honden.nl of bel gewoon: +31 (0)6 224 077 88

Comments (4)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen